KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Organizacja

Struktura organizacyjna Szkoły

Ramowy Plan Nauczania

Obwód szkoły

Stan klas

Plan lekcji dla klas

Dzwonki:

  • 08.00 – 08.45
  • 08.00 – 08.45
  • 08.50 – 09.35
  • 09.50 – 10.35
  • 10.40 – 11.25
  • 11.45 – 12.30
  • 12.50 – 13.35
  • 13.55 – 14.40
  • 14.45 – 15.30
  • 15.35 – 16.20
  • 16.25 – 17.10

Kalendarz roku szkolnego

Świetlica:

Kierownik świetlicy- Małgorzata Wierbiłowicz

Świetlica pracuje od poniedziałku do piątku, w godzinach 6.45 – 17.45.

Regulamin świetlicy

Kontakt:

22 679 78 95- Radzymińska 227 - w godzinach pracy sekretariatu szkolnego

505 709 612- Radzymińska 227- w godzinach 16.00 – 17.45

734 107 445 - Topazowa 26

516 740 037 – Rozwadowska 9/11

516 734 977 – Radzymińska 232

e-mail: swietlica@sp84.waw.pl

strona internetowa: http://swietlica84.waw.pl

Biblioteka:

Nauczyciele bibliotekarze:

Małgorzata Nowicka

Agnieszka Pawłowska

Aleksandra Gajewska – Czerwińska

Godziny otwarcia biblioteki - ul. Radzymińska 227:

  • od poniedziałku do piątku 8.00 – 17.00 

Godziny otwarcia biblioteki - ul. Topazowa 26:

  • piątek 8.00 – 9.30 oraz 13.30 – 15.00

Godziny otwarcia biblioteki - ul. Radzymińska 232:

  • od poniedziałku do piątku 10.00 – 14.00

Kontakt:

22 679 78 95 - w godzinach pracy sekretariatu szkolnego;

Radzymińska 227 - pokój nr 25a, I piętro

Topazowa 26 - parter

Radzymińska 232 - parter

Specjaliści

Tygodniowy rozkład zajęć nauczycieli specjalistów

kontakt:

22 679 78 95 - w godzinach pracy sekretariatu szkolnego

Stołówka szkolna

Zbiorowe żywienie dla uczniów i pracowników Szkoły Podstawowej nr 84 w roku szkolnym 2017/2018 prowadzi wyłoniona w drodze konkursu ofert firma GASTRO TEAM Tomasz Kuranowski, ul. Parowcowa 18/22a 02-445 Warszawa.

Regulamin korzystania z posiłków

Grafik wydawania obiadów- Radzymińska

Grafik wydawania obiadów- Topazowa

więcej informacji: http://www.sp84.waw.pl/index.php/stolowka

Pielęgniarka szkolna

Halina Kosior

zatrudniona w SZPZLO - http://www.zoztargowek.waw.pl/bip

Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 84 im. Waleriana Łukasińskiego w Warszawie
odpowiada: Zofia Rostek
data: 19-05-2020
data: 19-05-2020
data: 19-05-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 19-05-2020 - Edycja treści
  • 15-10-2019 - Edycja treści
  • 13-09-2019 - Edycja treści
  • 11-09-2019 - Edycja treści
  • 03-09-2019 - Edycja treści
  • 05-01-2019 - Edycja treści
  • 30-11-2018 - Edycja treści
  • 13-11-2018 - Edycja treści
  • 22-10-2018 - Edycja treści
  • 19-10-2018 - Edycja treści
  • 02-10-2018 - Edycja treści
  • 24-10-2017 - Edycja treści
  • 19-10-2017 - Edycja treści
  • 16-10-2017 - Edycja treści
  • 13-10-2017 - Edycja treści
  • 26-04-2017 - Edycja treści
  • 28-10-2016 - Edycja treści
  • 07-04-2016 - Edycja treści
  • 10-03-2016 - Edycja treści
  • 24-02-2016 - Edycja treści
  • 11-01-2016 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 2485